Trg golobarskih žrtev 8
5230 Bovec
V sklopu projekta sodelovanja Vzpostavitev pogojev za EKO regijo Biosfernega območja Julijske Alpe poteka že 3. sklop izobraževalno praktičnih delavnic na temo Zavestna ustvarjalnica žive kuhinje, s hranljivimi, lokalnimi in ekološkimi sestavinami. Pod okriljem Alexandre Pi Bachel, mentorice Živa kuhinja spoznavamo nove okuse, pravilno uporabo začimb ter pripravo hranljivih in lokalnih jedi iz ekoloških sestavin. Delavnice so namenjene otrokom, staršem, kuharjem in vsem ostalim, ki želite osvojiti novo znanje in veščine, katere lahko uporabite v vašem vsakdanjiku. Jedilnike lahko popestrite z raznoliko zelenjavo, ki bo blagodejno vplivala na vaše počutje.
Vabljeni, da se nam pridružite in poskusite nove okusne jedi!
Kdaj: v soboto, 14. 10. od 10.00 do 16.00 ure
Kje: Osnovna šola Bovec
Prijave: Greta Lizabeta Črnilogar
T: 05 3841 507
M: 065 557 350
E: las@prc.si