Lions klub Kobarid Soča je v soboto, 11. septembra, pripravil že drugo dobrodelno Hojo po bovških poteh, udeležilo pa se je je 40 udeležencev. Gre predvsem za člane kluba s partnerji in prijatelji, nekaj udeležencev pa je bilo tudi, ker so slišali promocijo preko radijskih valov.

Poleg druženja in skrbi za zdravo življenje oziroma zdrav duh v zdravem telesu, kar je dandanes pravzaprav pomembneje kot kadarkoli poprej, smo udeleženci prispevali v dobrodelne namene. Prispevali so tudi nekateri, ki niso hodili, zbran izkupiček pa bo Lions klub Kobarid Soča namenil za dobrodelne namene v občinah Bovec, Kobarid in Tolmin.
Ker je bila letos udeležba bistveno manjša od lanske, s tem pa se je zbralo tudi manj sredstev, bomo letos za sponzorsko pomoč porosili tudi podjetja, ki bi bila pripravljena po svojih močeh prispevati za pomoč pomoči potrebnim na našem območju. Potrebe so velike, možnosti za pridobivanje dobrodelnih sredstev z raznimi aktivnostmi, ki jih klub vseskozi izvaja, pa zaradi epidemioloških omejitev zelo zmanjšane.
Vsi, ki bi bili pripravljeni donirati, tudi če niste bili na Hoji po bovških poteh, lahko to storite z nakazilom na:

LIONS KLUB KOBARID SOČA,
TRR: SI56 0475 3000 0519 339
Koda namena: CHAR
Namen: dobrodelni prispevek HOJA
Referenca: SI99

Na lanski Hoji po bovških poteh smo skupaj s sponzorji, med katerimi je bil največji MINES IB, BLITZ d.o.o. Bovec, skupaj zbrali 1.450,00€ in jih namenili Šoli za otroke s posebnimi potrebami v Tolminu.

Sicer pa je ena od pomembnejših bistev pohoda že to, da smo se družili člani in prijatelji Lions kluba Kobarid Soča in je bila skrb za zdravo življenje in pomoč pomoči potrebnim predstavljena tudi širše.