Čeprav krožnokabinska žičnica v tem času ne obratuje, so žičničarji Sončnega Kanina polno vpeti v redna vzdrževalna dela. Prodajna služba skrbi za promocijo in tudi neposredno prodajo na številnih trgih, zaključili so prvi rok predprodaje smučarskih vozovnic, ki se v drugem obdobju nadaljuje do 10. 11. 2019, v okrepčevalnici Kaninske legende pa bodo tudi v novembru pripravljali malice po ugodni ceni in občasno zanimive dogodke.

Seveda je nakup vozovnic v predprodaji ugodnejše, zato vabijo vse, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o podrobnostih, za lažje iskanje pa cenik v predprodaji od 28.10. do 10.11. 2019 objavljamo tudi TUKAJ.

V sklopu investicij je Okrepčevalnica Kaninske legende pridobila tudi novo kuhinjo s celotno opremo, v njej pa pripravljajo tudi dnevne tople malice in kosila, kar bo verjetno še posebej dobrodošlo v novembru, ko so že po tradiciji zaprti skoraj vsi gostinski lokali s tako ponudbo. Pridobitev sta ob zaključku investicije ob prisotnosti zaposlenih uradno odprla župan Občine Bovec Valter Mlekuž in direktor Sončnega Kanina dr. Rok Ovsenik.

Ob tem bodo pripravljali tudi posamezne dogodke, prvi od njih pa je že celodnevno dogajanje, poimenovano KANIN HALLOWEEN, ki ga pripravljajo ta četrtek, 31.10.2019. Več o tem pa TUKAJ.

Občina Bovec kot stoodstotna lastnica Javnega zavoda Sončni Kanin in delavci Sončnega Kanina vas vabimo, da pohitite z nakupom smučarskih vozovnic, izkoristite kulinarično ponudbo v Kaninskih legendah in seveda uživate tudi v dogodkih, ki vam bodo na voljo v organizaciji Sončnega Kanina.

Zapisal in foto: MILAN ŠTULC