V petek, 23. avgusta 2019, bo center Bovca »zavzela« ekipa Radia 1, ki bo jutranji program z voditeljema Iztokom Gustinčičem in Tomažem Klepačem oddajala v živo z glavnega trga. Dogodek pripravljajo v sodelovanju z Občino Bovec, vsi pa bodo zelo veseli, če jih bodo obiskali tudi domačini.

Na severnem Primorskem se na ta način končuje dvomesečna poletna avantura, ki sta jo Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač začela na obali. V tem sta se več kot dobro odrezala, zato so bili poslušalci nad njima izjemno navdušeni, navdušili pa so jih tudi Poletni prisluhi s Tilnom Artačem. Vse dogodivščine si lahko ogledate tudi video obliki na Facebook in Instagram profilu Radia 1, neposredno pa jih lahko v petek, 23. avgusta, doživite tudi na bovškem trgu.

»Da se boste o tem prepričali tudi vi, lepo vabiva vse poslušalce, da se nama pridružite v Bovcu. Iz našega mobilnega studia bomo začeli z oddajo že ob 6h zjutraj, najin gost pa bo tudi župan Valter Mlekuž. Pestro bo in zanimivo!« sta v en glas povedala priljubljena voditelja, ki bosta na voljo tudi za klepet in fotografiranje s poslušalci.

Ob enih se bo iz Bovca v živo oglasil tudi voditelj Matjaž Lovše. Zabavna trojica pa se bo popoldne s šestimi izžrebanimi poslušalci s kajaki spustila po reki Soči. Vabljeni, da si to adrenalinsko pustolovščino ogledate tudi v živo!

Po zapisu BARBARE MAJIČ, predstavnice za odnose z javnostmi Radia 1, pripravil MILAN ŠTULC