Po večletnem nedelovanju in končno celostni rekonstrukciji žičniških naprav smo lani, 23. 12., ponovno odprli zimsko sezono na smučišču Kanin.

Vabimo vas, da jutri, 23. 12. 2017, ob prijetni in edinstveni smuki na debeli odeji naravnega snega, pod visokogorskim soncem in v odlični družbi skupaj z nami obeležite 1. OBLETNICO SONČNEGA KANINA.

»Verjemite mi, da mi srce kar poje od veselja, v pričakovanju, da skupaj ugasnemo prvo svečko na torti zimskega Sončnega Kanina. Njegovo uspešno poslovanje je najboljše darilo vsem tistim, ki smo vseskozi verjeli v naš visokogorski biser in za vse tiste, ki ste nas spodbujali in skupaj z nami pričakovali vrnitev našega smučišča na zemljevid najlepših smučišč na svetu. Zelo sem počaščen, da bom z vami, predvsem pa z odličnimi delavci Sončnega Kanina nazdravil prvemu letu uspešnega delovanja in še bolj svetli prihodnosti našega visokogorskega bisera,« v pričakovanju na jutrišnje snidenje pove župan Občine Bovec Valter Mlekuž.

Na ta dan boste deležni tudi nekaterih posebnih pozornosti, saj bodo veljale predsezonske cene smučarskih vozovnic, vsakega 30. smučarja pa bo ob nakupu vozovnice na blagajni Kanina čakalo tudi presenečenje. V Kanin Ski Bum Bar-u bodo ta dan akcijske cene pijač.

Več pa na spletni strani SONČNEGA KANINA.

Zapisal: MILAN ŠTULC

Oblikovanje plakata: ŽIGA BARTOL